Autobuska stanica
Društvo

PANČEVO: Protest ispred Pantransporta - petak u 20 sati

Izvor: 
013info Sre, 20/07/2022 - 11:39Narodna stranka Pančevo pozvala je danas građane Pančeva na protest zbog povećanja cena karata Pantransporta u međumesnom saobraćaju. Protest će se održati u petak, 22. jula u 20 sati ispred Pantransporta (autobuske stanice).

- Ponavljamo, gradski prevoz nije luksuz i treba da bude dostupan svim građanima Pančeva. Podizanje cena po sopstvenom nahođenu može se podvesti jedino pod bahatost i lopovluk. Pre nekoliko meseci prevoz na relaciji Pančevo Beograd podignut je za 25 posto, ta cena je sada podignuta za novih 18 posto, a to važi i za sve ostale relacije koje pokriva Pantransport. Povratna karta za Beograd je danas nestvarnih 500 dinara, a jasno je svima da veliki broj građana Pančeva, počevši od studenata i zaposlenih lica moraju da prelaze ovaj put svakodnevno, saopšteno je iz Narodne stranke Pančevo.

Oni dodaju da ovaj problem prevazilazi pripadnost političkim partijama ili organizacijama i predstavlja nešto što se tiče svih nas i čemu samo ujedinjeni možemo stati na put.

Podsetimo, u sredu, 20. jula, Pantransport je povećao cene karata u međumesnom saobraćaju. Tako, karta za Beograd u jednom pravcu košta 300 dinara.

Više o tome pročitajte OVDE.

 

Protest
viber_image_2022-07-20_10-51-00-869.jpg

 
MarketingNajnovije vesti