Saobraćajni znak radovi na putu
Društvo

PANČEVO: Rekonstrukcija raskrsnice kod Plinare i izgradnja kružnog toka počeće sledeće nedelje

Izvor: 
mediji Sub, 14/05/2022 - 17:49


Rekonstrukcija raskrsnice ulica Miloša Obrenovića i Vojvođanski bulevar u Pančevu i izgradnja kružnog toka počeće 16. maja, objavila je RTV Pančevo, a ostali mediji bliski aktuelnoj vlasti su objavili da će rekonstrukcija početi 17. maja.

Kako je saopšteno, planirani su radovi na rekonstrukciji postojeće raskrsnice sa svim pripadajućim instalacijama i saobraćajnim površinama.

Izvođenje radova je planirano u tri faze: 

Prva faza  obuhvata radove na kolovoznoj konstrukciji, pešačkim i biciklističkim stazama na jednoj polovini ulice Miloša Obrenovića (južni deo raskrsnice) i kraku raskrsnice ulice Vojvođanski bulevar. U ovoj fazi omogućeno je dvosmerno odvijanje saobraćaja u ulici Miloša Obrenovića sa severne strane, dok je zabranjen saobraćaj  u ulici Vojvođanski bulevar.

Druga faza obuhvata radove na kolovoznoj konstrukciji, pešačkim i biciklističkim stazama na drugoj polovini ulice Miloša Obrenovića (severni deo raskrsnice) i ulice Sterijine. U ovoj fazi omogućeno je dvosmerno odvijanje saobraćaja u ulici Miloša Obrenovića, dok je zabranjen saobraćaj  u ulici Vojvođanski bulevar  i Sterijinoj.

Treća faza obuhvata radove na izgradnji fizičkih ostrva kod desnog skretanja, pešačkim i biciklističkim stazama, obeležavanju i postavljanju saobraćajne signalizaciji i drugih radova, pri čemu je potrebna potpuna obustava saobraćaja na svim prilazima raskrsnici. Ova treća faza radova i sama obustava saobraćaja će trajati što je moguće kraće, a za vreme obustave saobraćaj će se preusmeriti na okolne ulice.

Završetak radova se očekuje 20. avgusta 2022.godine.
MarketingNajnovije vesti