Društvo

PANČEVO: Šesti „Dani avanture" u Barutani

Pančevo, Pet, 31/05/2019 - 08:42
Aleksandar Stojković„Dani avanture" održaće se u Barutani u subotu 1. i nedelju 2. juna. Posetioce očekuju brojni atraktivni sadržaji: penjanje i spuštanje niz veštačku stenu, spuštanje niz koturaču, avanturističke poligone, izviđačke veštine, demonstracije borilačkih veština i naoružanja Specijalnih jedinica Vojske Srbije, gađanje savremenim i tradicionalnim lukom, poligoni za decu i bebe, veštine preživljavanja i boravka u prirodi, air soft i veštine vatrogasne spasilačke jedinice.

Manifestaciju organizuje Planinarsko-ekološki klub „Soko" uz podršku grada Pančeva.

Program manifestacije:

Subota, 1.6.2019.   

  • Od 11 do 18 časovaOtvaranje svih poligona za aktivnosti u prirodi i nastup pripadnika vojske Srbije i Vatrogasne brigade iz Pančeva
  • Ekološki sajam
  • Od 19 časova Planinarsko - ekološki kamp

Nedelja, 2.6.2019. 

  • Završetak kampa do 12 časova
  • Od 16-19 časova Soko avantura 

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a deo aktivnosti će se naplaćivati i to:

Dnevna karta od 300 dinara, uključuje sve aktivnosti u parku Barutana zajedno sa korišćenjem veštačke stene, zip lajna (tri i to od 20 i 55 metara), avantura poligona i slak lajna, planinarsko-ekološki kamp (uz sopstvenu opremu) . Besplatne aktivnosti: Poligoni za decu i bebe, gađanje tradicionalnim i savremenim lukom, demonstracije borilačkih tehnika, eir soft., letenje dronovima, slak lajn.

 

 
MarketingNajnovije vesti