Rampa u bašti Doma omladine
Društvo

PANČEVO: U Domu omladine obeleženo 36 godina od Live Aid-a

Pančevo, Sre, 14/07/2021 - 08:44
Relja JarkovačkiSinoć je u bašti Doma omladine obeležena 36-godišnjica Live Aid-a. Tema večeri bile su osamdesete, u kojima je i Live Aid održan, pa je tako postojao i dres kod sa istom tematikom.

Sav prihod od ulaznica i donacija organizatori, volonteri KOMPAS-a, će proslediti solidarnoj kuhinji. Ulaznicama i donacijama prikuljeno je oko 30.000.

Na programu publika je prvo uživala u karaokama koje su sami izvodili, nakon toga na sceni se pojavio bend Rampa, koji je svojim pesmama podgrejo atmosferu u letnjoj bašti.

Godišnjica Live Aid-a završena je DJ žurkom koju je vodila ‚‚Zminita", sa hitovima za đuskanje iz '80-ih pa sve do danas.

-Svirka je bila fenomenalna, bili smo ženji svirki i nastupa i spremali smo se za ovo. Sve je prošlo stvarno iznad očekivanja, ponela nas je atmosfera i bilo je odlično. Zbog korone nismo skoro nastupali, tako da sada radimo baš dosta da nadoknadimo prošlu godinu, rekao je za 013info  Branimir Kolocka, pevač i violinista benda.

Uz sve ovo, organizatori večeri pripremili su fotkanje sa Fredijem Merkjurijem, kao jednim od učesnika originalnog Live Aid-a.

 

 

 

 

 

 

 
MarketingNajnovije vesti