Foto: Udruženje "Vešte ruke"
Društvo

PANČEVO: U petak počinje, a čega će sve biti na Novogodišnjem bazaru? (FOTO)

Izvor: 
GU Pančevo/013info Pon, 16/12/2019 - 19:41Grad Pančevo ove godine organizuje “9. NOVOGODIŠNjI BAZAR” u periodu od 20. decembra do 22. decembra 2019. godine. Želja organizatora je da doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020. godine. 

Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, u tom periodu, predstavi veliki broj lokalnih proizvođača (ustanova, udruženja, preduzetnika i fizičkih lica) i organizuje bogat kulturno – umetnički program, kako bi naši sugrađani mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će naši sugrađani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koji su za njih pripremljeni.

  • Novogodišnje radionice za decu u holu Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara;
  • ​Bogat kulturno – umetnički program za decu i odrasle na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara.

Novogodisnji bazar Pančevo
novogodisnji_bazar_pancevo.jpgMarketingNajnovije vesti