Društvo

PANČEVO: U subotu „Biciklijada 01"

Pančevo, Čet, 27/06/2019 - 14:06
Aleksandar Stojković„Biciklijada 01", manifestacija koju organizuje Rotari klub „Pančevo - Mihajlo Pupin", biće održana u subotu, 29. juna, u „Barutani".  Okupljanje biciklista zakazano je za 11 sati.

Orgnizatori Biciklijade najavljuju više atraktivnih događaja na ovogodišnjem okupljanju biciklista. Deca, osnovci i srednjoškolci isprobaće svoje vozačko umeće na poligonu spretnosti, a svi učesnici mogu da se takmiče i u „Najsporijoj trci". Najbolji takmičari biće nagrađeni biciklima. Prijavljivanje za takmičenje je besplaltno i možete se prijaviti putem sata biciklijade.

Od 11 sati zainteresovani će moći da se prijave i za centralni događaj biciklijade - revijalnu vožnju centralnim ulicama našeg grada. Dužina staze je oko 5 km. Cena kotizacije za vožnju je 300 dinara, a učesnicima su dostupni paketi sa promo majcama i osveženjem.

Takođe, svoje umeće u skejt parku Barutana, pokazaće profesionalci u biciklističkim akrobacijama.

Rotari klub ima želju da Biciklijadu učini prepoznatljivim klupskim događajem, da svake godine ima sve bolji program i da se održava kao gradska manigefestacija.,
MarketingNajnovije vesti