Foto: GU Pančevo
Društvo

PANČEVO: U toku su radovi u dvorištu Mašinske škole

Izvor: 
013info Uto, 21/09/2021 - 13:01Mašinsku školu „Pančevo”  posetila je mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje, koja je, pored razgovora o tekućim problemima i planovima za razvoj škole sa direktorom škole Nenadom Dojčinovićem, obišla i školsko dvorište budući da je upravo završena druga faza radova na uređenju ovog prostora.

Radovi su izvršeni na 430 m2, a realizovani su sredstvima dobijenim od Gradske uprave grada Pančeva u iznosu od 1.196.000 dinara. Dvorište je asfaltirano, a uklonjene su i stare klupe koje su korišćene preko 30 godina. Nove klupe, koje će uskoro biti postavljene, izradili su učenici i nastavnici praktične nastave u okviru stručne prakse u radionici Mašinske škole Pančevo, čime su doprineli oplemenjivanju prostora koji svakodnevno koriste, navodi se na gradskom sajtu.

Ovim nije završeno uređenje neposrednog okruženja školske zgrade. Za narednu godinu isplanirano je ravnanje i uređenje zelenih površina u školskom dvorištu, kao i postavljanje dodatnih klupa i kanti za smeće, a sve u cilju povećanja funkcionalnosti i ulepšavanja dela školskog dvorišta, od učeničkog ulaza iz pravca Ružine ulice do zgrade škole.

Mr Tatjana Božić izrazila je zadovoljstvo zbog novog izgleda dvorišta, a istog mišljenja su i oni koji tu svakodnevno borave, najpre učenici ove škole, nastavnici, ali i ostalo školsko osoblje. Još jednom se pokazalo da se zajedničkim naporom – školskog osoblja i učenika, uz punu saradnju sa Gradskom upravom grada Pančeva, lako mogu napraviti koraci unapred.
MarketingNajnovije vesti