Društvo

PANČEVO: Uradi sam - besplatna radionica za decu i roditelje 28. maja

Izvor: 
013info Pet, 20/05/2022 - 09:02


Razvojni centar za decu i mlade Naš kutak poziva građane na besplatnu radionicu za decu i roditelje. Ovo je prva radionica ovog tipa na području Pančeva ali i šire okoline.
 
Gošća i voditeljka radionice će biti Ljiljana Reljic, pobednica na najvećem svetskom takmičenju za dizajn za 2014-2015. godinu „A Design award and competition” (Komo, Italija) u kategoriji ekoloških proizvoda, autorka knjige „Didaktičke igračke koje možete napraviti sami” u izdanju Kreativnog centra, autorka i realizatorka akreditovanih seminara za vaspitače i učitelje o izradi i upotrebi didaktičkih igračaka, vaspitačica.
 
Radionica je namenjena deci i roditeljima. Cilj radionice je da pre svega ukaže roditeljima da mnoge igračke edukativno-zabavnog tipa, mogu stvoriti sami sa svojom decom kod kuće od recikliranog materijala, ali i ujedno da ukaže na značaj zajedničkog rada i saradnje dece i roditelja na sam psihofizički razvoj deteta.
 
Broj mesta je ograničen, stoga je neophodno da obezbedite svoja mesta na vreme putem e-maila [email protected] ili putem broja telefona / viber 061/202-88-55.
 
U prijavi navesti ime, prezime, uzrast deteta kao i ko dolazi sa detetom (jedan od roditelja).
 
Termin održavanja radionice - subota, 28. maj u prostorijama Razvojnog centra za decu koji se nalazi u Ulici cara Dušana 59.
 
Radionice su podeljene po uzrastu, tako da je raspored sledeći:
  • 16-17 sati uzrast od 1, 5 do 3 god;
  • 17.30-19 sati uzrast od 3 do 6 god.
Potrebno je poneti sa sobom malu plastičnu kutiju sa poklopcem i veliku kartonsku kutiju sa poklopcem (od cipela).MarketingNajnovije vesti