Ugao Braće Jovanovića i Karađorđeve
Društvo

PANČEVO: Urbanistički projekat za stambeno-poslovni objekat u Braće Jovanovića na ponovnom javnom uvidu

Izvor: 
013info Pet, 11/06/2021 - 14:57Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, oglasio je danas ponovnu Javnu prezentaciju Urbanističkog projekta kao urbanističko-arhitektonske razrade lokacije na katarstasjih parceli top.br.4248/1 KO Pančevo, za izgradnju stambeno-poslovnog objekta, ulaz 1: Po+P+6+Ps, ulaz 2: Po+P+5+Man, u ulici Braće Jovanovića broj 34-36, izrađen od strane „Active House“, Pančevo, za investitora „Vit Invest“ DOO.

Uvid u Urbanistički projekat može se izvršiti u zgradi Gradske uprave grada Pančeva u holu šestog sprata, u Sekretarijatu za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj.

Informacije i sva obaveštenja o javnoj prezentaciji možete dobiti na telefon 013/353-304, kancelarija 609 i 610, u vremenu od 10-13 časova u periodu trajanja javne prezentacije od 7 dana, počev od 11.06.2021.godine.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu podneti primedbe na Nacrt urbanističkog projekta, za vreme trajanja javne prezentacije, u pisanom obliku, Gradskoj upravi grada Pančeva, Sekretarijatu za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove, putem pisarnice Gradske uprave grada Pančeva, Trg kralja Petra I, br.2-4, Pančevo. 

Projekat objekta na ovoj parceli je već par puta bio odbijen. Veliko nezadovoljstvo rešenjima pokazali su stanari zgrada na uglu Karađorđeve i Zmaj Jovine ulice. Oni su podnosili očigledno vrlo argumentovane promedbe.

Kako će biti ovog puta, šta su arhitekte izmenile i šta će (i da li će) stanarima zasmetati, ostaje da vidimo.

 

 
MarketingNajnovije vesti