Foto: GU Pančevo
Društvo

PANČEVO: Većnica zadužena za obrazovanje obišla vrtić „Petar Pan” - nastavljaju se radovi u tom objektu

Izvor: 
013info Uto, 17/08/2021 - 10:02Članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje mr Tatjana Božić posetila je vrtić „Petar Pan“, u kojem je bio organizovan sportski dan. U okviru sportskog dana, deca su sa vaspitačima i pedagogom fizičke kulture Ivanom Markovićem imala razne sportske igre i takmičenja. Vrtić ukupno ima 330 upisane dece u 15 vaspitnih grupa. Većnica za obrazovanje ističe da je objekat redovno održavan i da se sprovode sve zdravstveno-higijenske mere, navodi se na gradskom sajtu.

– U skorije vreme urađena je sanacija i rekonstrukcija celokupne fasade vrtića. Ove godine se radi proširenje sobe bilingvalne grupe, kao i proširenje sobe jaslene grupe da bi se dobio mokri čvor. Takođe, menjane su drvene ograde terase, krečenje i opremanje sobe televizorom i draperijama, krečenje i opremanje sobe nameštajem, krečenje sobe predškolske grupe. Sređeni su i oslikani holovi od strane vaspitača i likovnog pedagoga Emila Sfere.

Direktorka ustanove Ilijana Mišković ističe dobru saradnju sa Gradom, ali i zaposlenima u ovom objektu, međusobno razumevanje, kao i razumevanje potreba dece i zaposlenih, dok glavni vaspitač Jelena Topalović, dodaje i to da roditelji dece koja pohađaju ovaj objekat maksimalno učestvuju u raznim akcijama, kako bi uslovi kako za decu, tako i za zaposlene bili još bolji.
MarketingNajnovije vesti