Svetlo u gradu
Društvo

PANČEVO: Vredna donacija Boss Lajtinga u elektro ormanima za LED gradsko osvetljenje

Izvor: 
013info Pet, 30/04/2021 - 09:59Grad Pančevo je prihvatio donaciju DOO Međunarodne korporacije za rasvetu Boss Lajtinga Grupp iz Rusije u vezi sa realizacijom Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije sa LED tehnologijom.
 

Donaciju čini 384 elektro ormana sa isporukom i ugradnjom što bi trebalo da obezbedi „kontinuirano dugogodišnje upravljanje i održavanje celokupnog sistema javnog osvetljenja“ koje se implementira  po ugovoru o javno-privatnom partnerstvu. Vrednost donacije je više od 1,5 miliona evra.

Boss Lajting je inicijativu o donaciji uputio je 26. aprila a Skupština Pančeva je prihvatila samo dan kasnije.

Ova firma je nosilac konzorcijuma koji je dobio posao rekonstrukcije i upravljanja sistemom javnog osvetljenja u Pančevu.

Proteklih nedelja po Pančevu se menjaju ulične svetiljke, a na društvenim mrežama građana često izražavaju zaprepašćenje i nezadovoljstvo smanjenom količinom svetlosti koju novi  sistem pruža. Gradska menadžerka je na Skupštini rekla da će se nakon montaže svetiljki uraditi analiza. 

 
MarketingNajnovije vesti