Roditelji uređuju Bambi
Društvo

PANČEVO: Vredni roditelji nastavili da ulepšavaju vrtić "Bambi"

Izvor: 
013info Sub, 02/10/2021 - 13:07I u danas su roditelji nastavili da ulepšavaju vrtić Bambi. Kako su nam rekli, rešili su da danas završe krečenje, a montirali su i biciklarnike koje su nabavili.

Sveže okrečene zidove imaju nameru da ukrase veselim motivima koji će obradovati decu i boravak u ovom prostoru učiniti prijatnijim.

U oslikavanju zidova vrtića pomažu im mladi umetnici, Marko Zailac, Una Glišić i Anđela Kočović, studenti Fakulteta likovnih umetnosti, a tu su naravno i vaspitačice koje su zajedno sa njima prionule na posao.

Iznenadili su ih i pančevački preduzetnici iz "Domaćih kiflica" koji su im doneli doručak i "Elektrostara" su im doneli slatkiše i ponudili pomoć.

Kako su nam rekli roditelji oni nemaju nameru da se zaustave, nego žele da nastave uređenje ovog prostora, pa stoga mole sve ljude dobre volje koji žele da im pomognu da im se jave. Svašta im je potrebno, jer im ideja ne nedostaje.

Podsetimo, roditelji dece koja pohađaju vrtić Bambi prošlog vikenda počeli su da farbaju fasadu ovog vrtića. Sami su se organizovali i prikupili sredstva. I prionuli na posao.

 

Biciklarnik ispred Bambija
Biciklarnik.jpgMarketingNajnovije vesti