autobuska sedišta Foto: pixabay
Društvo

PANČEVO: Vreme je da svoje primedbe sa Fejsbuka pošaljete na pravu adresu - do 11. decembra se javno raspravlja o domaćem linijskom prevozu

Izvor: 
013info Pon, 07/12/2020 - 09:26Gradska uprava grada Pančeva oglasila je Javnu raspravu Nacrta odluke o domaćem linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Pančeva.

Javna rasprava sprovodi se u periodu od 4. do 11. decembra 2020. godine.

Nacrtom odluke o domaćem linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Pančeva uređuju se uslovi i način organizovanja i obavljanja domaćeg linijskog prevoza putnika, način registracije i overe reda vožnje za gradski i prigradski prevoz, kao i druga pitanja od značaja za javni prevoz putnika na teritoriji grada Pančeva.

Gradski i prigradski prevoz putnika je komunalna delatnost od opšteg interesa, koja obuhvata prevoz putnika autobusima, obezbeđivanje mesta za ukrcavanje i iskrcavanje putnika na stajalištima, koja se koriste u javnom prevozu, pod jednakim uslovima su dostupna svim korisnicima prevoznih usluga i za koji se naplaćuje usluga prevoza.

Pozivaju se predstavnici zainteresovani građani, poslovna udruženja, privredni subjekti, kao i druga zainteresovana lica da primedbe, predloge i sugestije za vreme trajanja rasprave dostavljaju na adresu Grad Pančevo, Gradska uprava, Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, Trg Kralja Petra I 2-4, neposredno na pisarnici Gradske uprave ili elektronskim putem na adresu [email protected].

 

 
MarketingNajnovije vesti