Dečja radost Pančevo tabla
Društvo

PANČEVO: Za adaptaciju, renoviranje i izradu projektno-tehničke dokumentacije novog dela vrtića „Ljiljan“ potrošeno više od 4 miliona dinara

Izvor: 
013info Pet, 11/02/2022 - 14:48Tatjana Božić, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, obišla je sa Ljiljanom Vojnov, v.d. direktorkom PU „Dečja radost“, novoizgrađeni objekat pri vrtiću „Ljiljan“. Ovaj objekat je nakon adaptacije otvorio svoja vrata za najmlađe i uz vrtić „Zabavnik“, koji je takođe kupio Grad, u Predškolsku ustanovu „Dečja radost“ upisano je još dece, pa je lista čekanja znatno smanjena. Za adaptaciju, renoviranje i izradu projektno-tehničke dokumentacije novog dela vrtića „Ljiljan“ potrošeno je više od 4 miliona dinara.

Grad Pančevo je izdvojio sredstva za adaptaciju još objekata za ovu namenu radi proširenja kapaciteta. Projekat za izgradnju novog vrtića na Strelištu je gotov, te će se u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima neophodnim za njegovu izgradnju, saopšteno je na gradskom sajtu.

Takođe, uskoro se očekuje otvaranje vrtića pri školi u Dolovu, kao i završetak projekata za vrtić pri školi u Banatskom Novom Selu. Pored već otvorenih vrtića u Ivanovu i Banatskom Brestovcu, svako od devet naseljenih mesta imaće svoj vrtić što će u mnogome olakšati roditeljima. Društveno odgovornom politikom grad Pančevo podjednako radi i na razvoju naseljenih mesta, kako bi svi surađani imali iste uslove za život.
MarketingNajnovije vesti