Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov
Društvo

PAVLOV: Pančevo će u godinama pred nama zablistati punim sjajem

Pančevo, Uto, 01/01/2019 - 07:46
Aleksandar StojkovićGradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov, uputio je novogodišnju čestitku Pančevcima.

Drage sugrađanke i sugrađani,

Na izmaku stare, a na pragu Nove 2019. godine, sumirajući rezultate, posle dugo godina možemo reći da se Pančevo vraća sebi i ponovo postaje snažan i moderan industrijski centar na mapi Republike Srbije, ali i Evrope. Nakon 40 godina, Pančevo prolazi kroz fazu nove industrijalizacije, i to kao sedište industrije sa čistim tehnologijama i ekološki održivom proizvodnjom. Uz ostvarene investicije, kao i sa već isplaniranim budućim ulaganjima, jasno je profilisan razvoj i perspektiva našeg grada i svih ljudi koji u njemu žive i rade.

Uz sve napore koje kao lokalna samouprava ulažemo, sprovodeći doslednu i razvojnu politiku na svim nivoima – lokalnom, pokrajinskom i republičkom, kroz reforme, izgradnju i modernizaciju, siguran sam da je pred Pančevom i njegovim građanima svetla budućnost, i da će ono u godinama pred nama zablistati u punom sjaju, kao moderan, evropski administrativni, kulturni i privredni svetionik naše države Srbije i celog regiona.

Hvala vam na strpljenju, hvala vam na poverenju, a ja vas uveravam da će u narednoj godini, iz meseca u mesec biti vidljivi efekti svih investicija i sveobuhvatnog rada na tome da do njih dođe.

U 2019. godini vam želim, pre svega dobro zdravlje, puno ljubavi i razumevanja prema svojim bližnjima, strpljenja, solidarnosti, da ostvarite svoje lične i poslovne ciljeve, ali da nam poslovni uspeh ne bude jedini motivacioni faktor, nego i pomoć drugima i humanost. Drage Pančevke i Pančevci, želim vam sve najbolje i srećnu Novu 2019. godinu!

 
MarketingNajnovije vesti