Gradski štab za vanredne situacije

Popodne pljuskovi, u petak moguća pojava grada i olujnog vetra

Pančevo, Čet, 14/07/2016 - 15:28
Tanja MarinPANČEVO - Gradski štab za vanredne situacije obaveštava građane na teritoriji grada Pančeva, da se na osnovu hidrometeorološkog upozorenja izdatog 14. jula od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda, za područje Beograda i okoline, danas (14. jula) od sredine dana očekuje osveženje sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

U petak, 15. jula, posle podne se očekuju pljuskovi i grmljavina uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

U Republičkom hidrometeorološkom zavodu najavljuju od sredine današnjeg dana osveženje sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće vetar slab i umeren, severozapadni. Najviša dnevna temperatura oko 30 °C, ostvarena je pre podne, a tokom dana biće u padu.

U petak će vreme biti umereno do potpuno oblačno i osetno svežije, pre podne uglavnom suvo, posle podne, uveče i tokom noći kiša, pljuskovi i grmljavina, lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode, veća količina padavina, grad i olujni vetar. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 17 °C, najviša 22 °C.

 
MarketingNajnovije vesti