Tamiš izliven zima 2021
Društvo

POSAO VREDAN 341,2 MILIONA: Pančevo traži projektanta i izvođača radova za uređenje šetališta na Tamiškom keju

Izvor: 
ekapija Sub, 24/04/2021 - 17:43Grad Pančevo raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije i radove na uređenju priobalja.

Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, predmet nabavke su izrada projektno-tehničke dokumentacije i izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji javnog osvetljenja, kao i parternom uređenju levog priobalja reke Tamiš u Pančevu, u delu između starog Pančevačkog mosta (ulica Moše Pijade) i objekta Jugoslovenskog rečnog brodarstva Brodoremnot, uz izgradnju pristupne saobraćajnice i parkinga sa javnim osvetljenjem ispred silosa.

Obim lokacije podrazumeva kompletan nasip sa svim pešačkim stazama i površinama i stepeništima na dužini od starog mosta u Ulici Moše Pijade do parcele Brodoremonta, dužine oko 1.600 metara.

Cilj radova je, kako se navodi u projektnom zadatku, podizanje boniteta javnog prostora izuzetnon značaja i potencijala.

Akcenat će, dodaje se, biti na uređenju pešačkih i biciklističkih površina na šetalištu po obodu obaloutvrde, sa opremanjem saobraćajnom, putokaznom i turističkom signalizacijom, kao i na uređenju pešačkih površina i platoa u nebranjenom delu uz reku Tamiš.

Procenjena ukupna vrednost posla je 341,2 miliona dinara bez PDV-a, a rok za podnošenje ponuda je 20. maj.

 

 
MarketingNajnovije vesti