Društvo

Posetu južnom Banatu Vučić počinje u Opovu, a evo kada će biti u Pančevu

Izvor: 
013info Ned, 10/02/2019 - 09:58Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi južni Banat. U okviru kampanje „Budućnost Srbije", Vučić če obići Opovo, Banatsko Novo Selo, Vršac, Kovin i Pančevo.

Predsednik će već oko 10 biti u Opovu gde će obići Zdravstvenu ambulantu, a nakon toga i put Opovo-Debeljača. Vučić zatim ide u Banatsko Novo Selo gde će obići gazdinstvo porodice Maksimović.

Sledeća stanica je Vršac, a Aleksandar Vučić će obići HITeatem d.o.o. - IT kompaniju, postrojenje za preradu pijaće vode za grad Vršac i okolinu i Školski centar „Nikola Tesla".

Predsednik će u Kovinu obići fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka „Delta Danube", Ustanovu za sport Kovin i održaće sastanak sa sportistima Južnobanatskog okruga.

U Pančevo će predsednik stići oko 16 sati. Obići će fabriku aviona „Utva" i radove u bolnici, a u 17 sati će se obratiti građanima Pančeva sa bine koja je postavljena na platou Gradske uprave. Pored Vučića okupljenima će se obratiti i premijerka Ana Brnabić i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.
MarketingNajnovije vesti