budzetiranje
Projekti za unapređenje turističke ponude Pančeva

Predložite projekat Gradu

Pančevo, Pet, 23/10/2015 - 18:49
Mirjana MarićGrad Pančevo poziva građane da predlože projekte u oblasti turizma u cilju unapređenja turističke ponude Pančeva. Rok za dostavljanje predloga je 27. oktobar 2015. godine.

Građani formular za predloge projekata mogu da preuzmu, popune i predaju u Gradskom uslužnom centru i u mesnim zajednicama u svom naseljenom mestu. Upitnik je, takođe, objavljen u listu "Pančevac" (izdanje od 15. oktobra i izdanje od 22. oktobra) i Pančevci i Pančevke mogu da ga popune, iseku i predaju u Gradskom uslužnom centru ili u mesnoj zajednici u naseljenom mestu. Elektronska verzija upitnika nalazi se i na internet stranici grada www.pancevo.rs i na fejsbuk stranici grada www.facebook.com/pancevograd. Neophodno je da građani upitnik u pdf formatu sačuvaju na svom računaru, popune ga i tako popunjen upitnik pošalju na mejl adresu [email protected].

Predlozi građana na ovaj način imaju šansu da uđu na listu prioriteta za koje će glasati građani/ke Pančeva, a koji će biti finansirani iz budžeta grada u 2016. godini u okviru projekta Participativno budžetiranje. Za realizaciju projekata koji budu imali najviše glasova, ukupno je namenjeno 5 miliona dinara iz budžeta grada Pančeva.

Projekat Participativno budžetiranje realizuju grad Pančevo i organizacije BIRN Srbija i NALED uz podršku Evropske unije u okviru programa Podrška civilnom društvu 2013.
MarketingNajnovije vesti