Foto: Facebook/Grad Pančevo
Društvo

Pripremni radovi za asfaltiranje ulica u Banatskom Novom Selu i Banatskom Brestovcu

Izvor: 
013info Uto, 16/11/2021 - 16:45Gradska menadžerka Pančeva Maja Vitman obišla je lokacije na kojima su izvršeni pripremni radovi za rehabilitaciju ulica u Banatskom Novom Selu i Banataskom Brestovcu, saopšteno je na sajtu Grada.

Kako se navodi u saopštenju, trenutno se radi na uređenju pet ulica u Banatskom Novom Selu i ovih dana biće asfaltirane ulice Šantićeva, Valerije Dokne, 29. novembra, Maksima Gorkog i Vašarska. Dodaje se da će u ovoj fazi radova u Banatskom Novom Selu ukupno biti asfaltirano oko 2,7 kilometara putne infrastrukture.

Vitman je kao bitno istakla to što su, kako je navela, ravnomerna ulaganja kako u gradu, tako i u naseljenim mestima.

“Građani u Banatskom Novom Selu treba da znaju da ovo nije završetak, da su za sledeću godinu u budžetu planirana sredstva i mi aktivno radimo na pripremi projekata za radove, tako da ćemo sa radovima nastaviti i sledeće godine”, najavila je gradska menadžerka.

Prema njenim rečima uporedo sa radovima u Banatskom Novom Selu, izvode se i radovi u Banatskom Brestovcu, urađeni su pripremni radovi za asfaltiranje u Omoljici i u Jabuci, dok se trenutno radi asfaltiranje u Dolovu, a ostalo je Kačarevo.

“U Banatskom Brestovcu, u Ulici Borisa Kidriča, izvode se pripremni radovi za asfaltiranje. Pored ove ulice takođe će se raditi ulice Žarka Zrenjanina i Ratka Pavlovića. U pripremi smo i oko radova, gde će se asfaltirati prostor za autobusku okretnicu, odnosno stajalište u Ulici Save Kovačevića. Mi smo u pripremi i planovima sa Mesnom Zajednicom Banatski Brestovac i građanima, šta ćemo raditi u toku naredne godine”, navela je Vitman.

Ona je istakla da je po dinamici radova, do danas, za 15 meseci otkako se sprovodi projekat javno-privatnog partnerstva u oblasti uređenja putne infrastrukture na teritoriji grada Pančeva s naseljenim mestima, urađeno 45,5 km puteva i 3 km pešačkih staza, a asfaltirana je 91 ulica.

 
MarketingNajnovije vesti