bioskop
Društvo

Prvi CineStar biskop biće otvoren 16. decembra uz spektakularan vatromet

Pančevo, Čet, 10/12/2015 - 19:26
Mirjana Marić
Prvi CineStar bioskop u Srbiji, kompanije Blitz CineStar, vlasnika najvećeg lanca multipleksa i jednog od najuticajnijih regionalnih brendova, biće svečano otvoren spektakularnim vatrometom, u sredu 16. decembra u pančevačkom Aviv Parku, potvrđeno je danas na konferenciji za medije.

Direktor Bliz CineStara za Srbiju Zoran Savić najavio je gala otvaranje, uz spektakularni vatromet, koktel i projekciju najnovijih filmova, na kojem će se okupiti najuglednije VIP zvanice iz sveta filma, kulture, umetnosti i sporta. Svečani vatromet zakazan je za 19h, a početak projekcija od 20:45h.

Od četvrtka, 17. decembra ovaj multipleks će otvoriti vrata za sve zainteresovane posetioce, i počeće sa uobičajenim emitovanjem projekcija.

- CineStar planira da u Srbiji nastavi jednu ozbiljnu i dugu tradiciju po kojoj je prepoznatljiv,a to je prikazivanje najvećih filmskih blokbastera paralelno sa svetskim premijerama, rekao je Zoran Savić.

Kako on objašnjava, CineStar u Srbiju donosi i svoje prepoznatljive akcije, a to su skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, Moj CineStar utorak - povoljnije dane za bioskop, Zvezda je rođena - proslave rođendana, zatim lojalti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica online, besplatan parking (obezbeđen je parking za osobe sa invaliditetom) i još mnogo toga.

 

img_9277.jpg

Poseban program pod nazivom „Spektakli u CineStaru”, biće posvećeni koncerata, opera, baleta i sportskih događaja. - CineStar nije samo emiter ili pasivni posmatrač kulture i kulturnih događaja. Naše angažovanje na ovom polju posebno će doći do izražaja u gradu poput Pančeva, u kojem umetnost i umetnici zauzimaju veoma važno mesto, rekao je prvi čovek CineStar-a u Srbiji.

Izvršna direktorka i član uprave Blitz CineStara Jadranka Islamović, istakla je da ova kompanija sa projektima koji se dovršavaju broji 21 multipleks i 147 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 22 000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.

Performanse ovog bioskopa najviše se ogledaju kroz eXtreme salu, koju još nazivaju ultimativnom filmskom salom, a koja je jedna od potpuno novih stvari na našem tržištu.

- eXtreme sala je specijalni CineStar standard. Njena glavna karakteristika je kristalno čista slika. Platno veliko čak 100 kvadratnih metara se premazuje srebrom, a filmovi na njemu oživljavaju uz pomoć najmodernijeg i nadaleko najpoznatijeg Barko projektora koji je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu. Extreme sala je poznata i po neverovatno čistom zvuku, koji donosi najmoderniji JBL zvučni sistem na svetu. Ukratko - CineStar eXtreme format znači veće platno, jači zvuk, jači doživljaj.

Ono što ovaj bioskop čini dodatno zanimljivijim su i specijalna VIP sedišta, presvučena najfinijom kožom, postavljena na najboljim i centralnim mestima u dvorani, sa zasebnim pretincima i stočićimа, kao i izdvojena Love Box sedišta koja obezbeđuju privatnost zaljubljenim parovima –  što je potpuna novina na našim prostorima. Cene ulaznica za ova mesta biće skuplja u odnosu na regularna sedišta.

Na današnjoj konferenciji za novinare obratila se i upravnica CineStar bioskopa u Pančevu Jelena Vukojević, koja je rekla da je joj je velika čast što je deo CineStar tima i ovom prilikom je pozvala sve pančevce da sledeće sedmice dođu u bioskop i uživaju pravom filmskom spektaklu. – Nadam se da će posetioci uvediti čar i kulturu jednog ovako velikog evropskog brenda.
MarketingNajnovije vesti