vakcina fajzer Foto: pixabay
Društvo

Raspored vakcinacije bez zakazivanja za petak i subotu u Pančevu i naseljenim mestima

Izvor: 
013info Čet, 15/04/2021 - 15:08Objavljen je raspored vakcinacije bez zakazivanja za petak i subotu u Pančevu.
 
Građani mogu da se vakcinišu bez zakazivanja vakcinama Fajzer (Pfizer-BioNTech) i Astrazeneka (AstraZeneca).
  • 16. aprila, od 8 do 15 časova, punkt za vakcinaciju bez zakazivanja otvoren je u zdravstvenoj ambulanti Banatsko Novo Selo
  • 16. aprila, od 15 do 18 časova, punkt za vakcinaciju bez zakazivanja otvoren je u zdravstvenoj ambulanti Jabuka i Glogonj.
  • 17. aprila, od 8 do 15 časova, punkt za vakcinaciju bez zakazivanja otvoren je u zdravstvenoj ambulanti Banatski Brestovac
  • 17. aprila, od 8 do 13 časova, punkt za vakcinaciju bez zakazivanja otvoren je u zdravstvenoj ambulanti Kačarevo i Dolovo
  • 16. i 17. aprila vakcinacija bez zakazivanja u gradu Pančevu sprovodi se na punktu apoteke "Higija" u Domu zdravlja Pančevo, ulica Miloša Obrenovića 4, od 8 do 20 časova.
Vakcinacijom će biti obuhvaćene sve starosne kategorije stanovnika počev od 18 godina, a prioritet imaju sugrađani stariji od 65 godina.
 
Svi podaci o vakcinisanim osobama unosiće se u istu bazu kao i za ostale građane koji su se prijavili preko portala eUprava.
 
Uporedo se nastavlja i vakcinacija stanovnika koji su se prijavili putem portala eUprava, po unapred zakazanom terminu na lokacijama u samom gradu.
 
 
 MarketingNajnovije vesti