Nagrade
Društvo

RCT ‚‚Mihajlo Pupin" Pančevo: Osam nagrada na republičkoj smotri istraživačkih radova

Izvor: 
013info Uto, 05/04/2022 - 08:00U subotu, 2. aprila, na Republičkom nivou smotre istraživačkih radova, koju je organizovao RCT "Beograd 2”, polaznici RCT "Mihajlo Pupin” ostvarili su sjajne rezultate.

Prvo mesto, odnosno zlatnu medalju osvojili su Zorana Tripković, Stefan Ilić iz oblasti istorija i Luka Prpić iz oblasti informatike. Drugo mesto i srebrnu medalju su zauzeli Ana Orlović, Dušan Mladenović i Dobrica Banković iz oblasti istorije. Bronzanu medalju su osvojili Milica Gagić iz oblasti matematike i Relja Jarkovački iz oblasti istorije. 

Mentori nagrađenih učenika su istoričar Nikola Koneski, matematičarka Nada Ranković i informatičar Nenad Milenković.

Nagrađeni
277850729_722077142506532_7293491378252502633_n.jpg

Pitali smo članove nagrađene članove grupe za istoriju RCT ‚‚Mihajlo Pupin" kako je izgledalo njihovo iskustvo na smotri i da li je bila naporna izrada istraživačkih radova:

Stefan Ilić: Bilo je veoma lepo, zanimljivo i korisno iskustvo, kako smotra, tako i sama priprema za nju. Naporna je bila samo neizvesnost u čekanju rezultata, na koje sam na kraju ipak ponosan.

Dušan Mladenović: Na smotri mi je bilo dobro, ja sam radio rad na temu ‚‚Logor svilara - prvi nacistički logor u Banatu". Sama smotra jeste bila malo naporna, ali i zanimljiva. Nakon što smo završili sa prezentovanjem svojih radova slušali smo druge kolege koje su predavale, pa smo čuli i naučili neke nove stvari. Zadovoljan sam svojim rezultatom, kao i rezultatima ostalih, ali sledeće godine idemo za prvo mesto. 

Dobrica Banković: Pre svega jedno korisno iskustvo. Zadovoljan sam rezultatom i drago mi je što smo svi osvojili medalju.

 
MarketingNajnovije vesti