Društvo

SINDIKAT APELUJE: Nagradite one koji održavaju normalno funkcionisanje života u Pančevu

Izvor: 
013info Sre, 22/04/2020 - 11:56Sagledavajući sveukupnu situaciju u borbi sa pandemijom izazvanom KOVID-om 19, Savez samostalnih sindikata grada Pančeva konstatuje da značajan broj radnika svakodnevno ulaže maksimalne napore kako bi Grad , u uslovima vanrednog stanja, mogao da funkcioniše normalno.

Pored zdravstvenih radnika koji su prvi izloženi udaru pandemije, sindikat upozorava da se ne smeju zaboraviti ni zaposleni u hemijskoj, prehrambenoj i naftnoj industriji, trgovinama, pošti, finansijskim institucijama, javno - komunalnim preduzećima, državnim organima i ostalim privrednim subjektima, koji zbog prirode svog posla svakodnevno dolaze u kontakt sa većim brojem ljudi.

- Smatramo da zaposleni koji i pored primene neophodnih zaštitnih mera na svojim radnim mestima nisu u mogućnosti "socijalnog distanciranja", moraju biti i adekvatno nagrađeni za svoj rad, dodaje se u saopštenju sindikata.

Shodno tome, SSS apeluje na predstavnike vlasti i poslodavce da iznađu sredstva kako bi stimulativno nagradili sve one koji u ovom trenutku održavaju normalno funkcionisanje života u našem Gradu.
MarketingNajnovije vesti