Foto: Dom Spomenak

Društvo

Stručni radnici Doma "Spomenak" na međunarodnoj konferenciji u Vrnjačkoj Banji

Izvor: 
Dom Spomenak Pon, 12/10/2015 - 07:18Stručni radnici Doma "Spomenak" su 8. i 9. oktobra, prisustvovali  međunarodnoj konferenciji sa temom "Savremeni izazovi u socijalnom radu - problemi i perspektive", koja je održana u Vrnjačkoj Banji u organizaciji Fakulteta za medije i komunikacije "Singidunum" i Komore socijalne zaštite Srbije. Bio je ovo još jedan u nizu skupova stručnih radnika iz oblasti socijalne zaštite 

Veliki broj stručnih radnika iz oblasti socijalne pedagogije, gerontologije, socijalnog rada, izneo je iskustva iz svojih ustanova i svog delokruga rada, ukazao na sva unapređenja metoda i uslova rada u odnosu na prethodne periode, ali i na još uvek prisutne probleme sa kojima se svakodnevno suočavamo.

Skupu su prisustvovali, pored stručnih radnika koji se neposredno bave korisnicima u ustanovama socijalne zaštite, direktora ustanova socijalne zaštite, najviših predstavnika Sindikata socijalne zaštite, i najviši predstavnici iz resornog Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.
MarketingNajnovije vesti