Društvo

U pančevačkom Dečjem dispanzeru gužve zbog trenutne epidemiološke situacije, apel roditeljima za razumevanje i strpljenje

Izvor: 
013info Sre, 26/01/2022 - 16:16


Dom zdravlja Pančevo danas je uputio apel roditeljima koji dovode decu na pregled u Dečiji dispanzer da imaju razumevanja i strpljenja, zbog trenutne epidemiološke situacije.

Kako se navodi u saopštenju Doma zdravlja, sve Službe funkcionišu sa malim brojem osoblja zbog velikog broja obolelih zdravstvenih radnika.

“Zaposleni lekari i ostalo medicinsko osoblje maksimalno predano rade kako bi svi bili pregledani, poštujući sve protokole, zato Vas molimo za razumevanje i toleranciju”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da u Predškolskom dispanzeru radi po 1 lekar u smeni. I to tako što ove nedelje od 24. do 28. januara pre podne radi dr Ljiljana Tomić, a popodne dr Svetlana Jovanović, dok je naredne nedelje raspored obrnut.

U Školskom dispanzeru rade po 2 lekara u smeni. Pre podne sun a smeni dr Stevica Simić i dr Sanja Sekulić, dok popodne rade dr Dragana Zarić i dr Aleksandra Ivković.

 
MarketingNajnovije vesti