deca u vodi do kolena
Društvo

Već sutra možete na more!

Izvor: 
013info Čet, 23/07/2015 - 17:28
Kako su temperature već danima vrlo visoke i skoro je nemoguće boraviti u gradu, rešili smo da otkrijemo gde možete da otputujete već sutra, za što manje novca.

Obilazeći turističke agencije, dobili smo mnogo last minute ponuda, od kojih smo odabrali najprimamljivije.

Već sutra, 24. jula, možete krenti u Pefkohori, za 179 evra, ili možete sačekati sledeću nedelju i istu ponudu platiti 145 evra.

Nei Pori, letovalište poznato po luksuznim apartmanima i vilama, možete posetiti ukoliko izdvojite izmedju 170 i 180 evra, a polasci su predviđeni za 25. i 30. jul.

27. jula možete krenuti na Kefaloniju, jedno od Jonskih ostrva, za 160 evra.

Ako su Vaš izbor Leptokarija, Paralija, Olimpik Bič, ili Krf, polasci su organizovani 29. jula, a cene aranžmana se kreću od 129 do 149 evra.

Za sam kraj jula i početak avgusta, izdvojili smo Zakintos, najlepše ostrvo u Jonskom moru, prema mišljenjima mnogih, Nea Kalikratiju, mesto udaljeno od Soluna samo 40 km, Skijatos, malo ostrvo šuma i peščanih plaža i Eginu, jedno od ostrva Egejskog mora, koje možete posetiti po ceni od 126 do 229 evra.

Ako Grčka nije vaš izbor, možda Turska, tura kroz Italiju, Francusku i Španiju, ili samo aranžmani u Italiji i Španiji jesu. Rimini za 182 evra i Kušadasi za 129 evra svakako zvuče primamljivo.

Ukoliko biste se kupali u Jadranskom moru, u Herceg Novom, Igalu i Tivtu na uplaćenih 7 noćenja dobijate još dva gratis, a možete  obilaziti i ostrva i gradove Srednje Dalmacije, po ceni od 395 evra.

A.Nj.

 
MarketingNajnovije vesti