Foto: Facebook/Grad Pančevo
Društvo

Vitman: Danas asfaltiranje Prespanske ulice u Pančevu u dužini od 1.000 metara

Izvor: 
013info Pon, 01/11/2021 - 16:06U pančevačkom naselju Misa danas je počelo asfaltiranje Prespanske ulice, a početne radove obišla je i gradska menadžerka Maja Vitman.

Vitman je precizirala da se, nakon pripremnih radova, danas radi prvi sloj asfalta u dužini od 1.000 metara.

“Pored Prespanske ulice, u drugom krugu radova po projektu javnog privatnog partnerstva, građani su dobili asfalt u Hadži Prodanovoj ulici. U toku su pripremni radovi za Kordunašku, Vojvođansku, Šarplaninsku i Vlasinsku ulicu do Kudeljarskog nasipa. Nakon završenih radova na izgradnji nedostajuće vodovodne mreže u Ohridskoj i Vlasinskoj ulici (deo ulice prema kasarni) i izvedenih priključaka, izvešće se radovi na asfaltiranju, kako ne bi tek asfaltirane ulice krpili”, istakla je gradska menadžerka.

Dodala je da je planirano da se ulice Borska i Banijska rade u toku sledeće godine.

“Do sad smo asfaltirali Šarplaninsku ulicu od Novoseljanskog puta do Bačvanske, Zlatiborsku, Hercegovačku, Vojvođansku od Bačvanske do Sremske, nastavak Bokokotorke, Sremsku, Makedonsku od Bačvanske do Hercegovačke, Hadži Prodanovu i uredili smo staze oko crkve u Kozaračkoj ulici. Do danas, za 14 meseci uradili smo 89 ulica, 43 km puteva i 3 km pešačkih staza. Ravnomernim ulaganjem pokazujemo jednaku odgovornost prema svim građanima. Gradska naselja imaju jednaki prioritet kao i naseljena mesta, i to je važno da građani znaju”, navela je ona, ističući da su radovi u toku u naseljenim mestima Starčevo, Jabuka, Banatsko Novo Selo i Dolovo, a da su pre desetak dana završeni radovi u Glogonju.

Prema njenim rečima uskoro će radovi otpočeti i u Kačarevu, Omoljici i Banatskom Brestovcu.

 
MarketingNajnovije vesti