Društvo

Vozač ATP-a sinoć napadnut kod Turske glave

Izvor: 
013info Pet, 27/12/2019 - 12:46Vozač ATP-a na liniji 14 udaren je sinoć oko 21.50 sati kod Turske glave o čemu je obaveštena policija koja je prikupila informacije. Kako objašnjava vozač Zoran Vilimanović koji je sinoć vozio tu liniju od Omoljice u 21.20 putnik je pokazivao nezadovoljstvo i bio neprijatan čim je ušao u autobus kod stajališta Tehnogas.

Vozač ATP-a kaže da na ljutnju putnika nije odgovarao pa da se on uputio dalje u autobus. Neprijatan razgovor sa uvredljivim rečima nastavljen je kada se putnik pripremao da siđe kod stajališta Turska glava.

„Žalio se da dan ranije vozač navodno nije stao na stajalištu. Ja sam ga uputio da se obrati dispečeru i rukovodstvu ATP-a. Zatim je nastavio da glasno priča i iznosi teške reči, pa sam mu odgovorio“, priča Vilimanović i dodaje da je onda putnik kroz prostor u staklenoj ogradi koji služi za prodaju karata provukao ruku i udario ga.

Putnik napadač je zatim napustio autobus, vozač je razvezao putnika i pozvao policiju, koja je izašla na lice mesta i uzela izjave. Iako kaže da za sada ne oseća posledice udarca, Vilimanović ističe da čitav događaj uopšte nije bio prijatan.

„Razumemo mi putnike koji su nezadovoljni vozilima, izostankom polazaka, načinom na koji sada radi ATP, ali vozači zaista nisu krivi za takvo stanja“, kaže napadnuti vozač i dodaje da su vozači samo prvi ljudi iz ATP-a koje putnici vide, pa na njima iskaljuju svoje nezadovoljstvo.

„Postoje dispečeri i rukovodstvo ATP-a i putnici koji misle da imaju razloga trebalo bi njima da se obraćaju, a ne da kreću ka vozačima autobusa“, smatra on i apeluje da i putnici to razumeju.
MarketingNajnovije vesti