Foto: Vladimir Đoković
Ekonomija

Duboka prerada u Rafineriji Pančevo proradila?

Izvor: 
013info Čet, 22/10/2020 - 14:53
Naftna industrija Srbije danas je objavila da je više godina građena fabrika Duboka prerada u Rafineriji nafte u Pančevu - proradila.

" Učinili smo novi iskorak u modernizaciji Rafinerije nafte u Pančevu. Nakon završetka projekta „Duboka prerada“, vrednog više od 300 miliona evra, naša rafinerija je jedna od najmodernijih i „najzelenijih“ u regionu. Uvodeći savremene tehnologije u naftni sektor Srbije pokazali smo da inovativnost za nas nije samo korporativna vrednost na papiru, nego i temeljna praksa na kojoj zasnivamo dalji razvoj naše kompanije i stvaramo dodatne vrednosti za potrošače", navedeno je u kraćoj objavi na službenom sajtu NIS-a.

Istovremeno u Srpskom telegrafu danas se pojavilo NIS-ovo obaveštenje/reklama čija je poruka: Duboko verujemo u energiju naše zemlje.

"Novi projekat Duboka prerada, vredan 300 miliona evra, uspešno je okončan i sada je naša rafinerija u Pančevu među najboljima u regionu. Brinući o zaštiti životne sredine, proizvodimo više domaćih naftnih derivata i doprinosima energetskoj stabilnosti Srbije", navedeno je tu.

 
MarketingNajnovije vesti