Foto: juznobanatski.okrug.gov.rs

Ekonomija

Jušnobanatki okrug pilot lokacija za projekat „Podrška mladima u povećanju izgleda za zapošljavanje"

Izvor: 
juznobanatski.okrug.gov.rs Ned, 20/09/2015 - 11:36Načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić je na sastanku održanom u petak, 18. septembra, obavestio prisutne da je Južnobanatski okrug odabran kao jedna od pilot lokacija za realizaciju projekta „Podrška mladima u povećanju izgleda za zapošljavanje“ čija ukupna vrednost iznosi 2,7 miliona eura.

Sastanku su pored načelnika Okruga prisustvovali direktor Regionalne privredne komore Pančevo g-din Bosilj, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje - filijala Pančevo g-din Lukač, projektni  menadžer  Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju - GIZ g-đica Danica Belić kao  i predstavnici lokalnih samouprava.

Osnovni cilj sastanka bio je informisanje o realizovanim aktivnostima, odluci izbora pilot lokacija, predlaganje i odabir budućih aktivnosti pozicioniranja mladih na tržištu rada, a sve u skladu sa prioritetnim ciljevima Vlade Republike Srbije.

U narednom periodu sledi istraživanje potreba mladih, privrede i institicija na nivou Okruga od strane Instituta za psihologiju, a zatim  skladu sa dobijenim rezultatima definišu se naredni koraci.

Na kraju sastanka, načelnik Tasić se zahvalio prisutnima i poželeo srećan početak rada.
MarketingNajnovije vesti