Ekonomija

PANČEVO: Izabrani najbolji Rafinerci u profesiji – u Moskvi će se takmičiti za najbolje rafinerce Gasprom njefta

Izvor: 
013info Čet, 22/07/2021 - 08:18Na takmičenju „Najbolji u profesiji“ iz Bloka Prerada NIS-a, odnosno Rafinerije Pančevo izabrano je 7 Rafineraca koji će u Moskvu gde će se na GPN tamičenju oprobati sa najboljim rafinercima iz svih rafinerija Gaspromnjefta, objavio je Sindikat RNP .

U kategoriji najbolji operater tehnološkog postrojenja najbolje plasirani su Dragan Jović, Ivan Vasilj i Nebojša Katana, u kategoriji najbolji operater Manipulacije Stojan Apostolovski, Milan Stokić i Miodrag Radović, u kategoriji najbolji operater Energane Slobodan Savanović, Nenad Zarić i Igor Stanković, i u zajedničkoj kategoriji stručnih saradnika Instrumentacije i Električara trafostanica Petar Milivojević, Nikola Vitorović i Jovan Arbutina.

“Po trojica najboljih kolega u svakoj kategoriji dobilo je prigodne novčane nagrade – 50.000 dinara za prvo mesto, 30.000 dinara za drugo i 20.000 dinara za treće mesto. Nagradne vaučere dodelio je direktor Bloka „Prerada“ Vladimir Gagić, koji je tom prilikom istakao da su ovakva takmičenja ponos pančevačke rafinerije”, navodi Sindikat.

. „Naša rafinerija konstantno se modernizuje i razvija, ulaže u velike projekte i opremu. Ipak, moderna rafinerija u pravom smislu te reči jeste ona koja ima stručne ljude koji se stalno usavršavaju i uče. Zato smo ponosni na sve učesnike, a posebno na pobednike ovog takmičenja – oni su još jedan dokaz da Blok „Prerada“ ima kvalitetne i osposbljene stručnjake koji umeju da upravljaju Rafinerijom“, prenosi Sindikat reči Gagića.

U takmičenjuje je učestvovalo 60 Rafineraca.

 
MarketingNajnovije vesti