Ekonomija

Prijave za projekat „Edukuj se, zaposli se" do 15. septembra

Izvor: 
Grad Pančevo Sre, 14/09/2016 - 10:42


PANČEVO, 14. septembar – U toku je Javni poziv mladim nezaposlenim licima za učešće u projektu „Edukuj se, zaposli se“, koji je otvoren do 15. septembra. 

Projekat realizuje Regionalni edukativni centar Banat, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i u partnerstvu sa Gradom Pančevom, Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj – Banat i doo za vođenje poslovnih knjiga Beba company Pančevo. 

Projektom je predviđeno da 30 mladih nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje pohađa obuku iz oblasti preduzetništva, a nakon eliminacionog takmičenja, 10 najboljih učesnika imaće priliku da uz podršku mentora razvije svoju ideju. Za tri najbolje poslovne ideje biće obezbeđena finansijska podrška u pojedinačnom iznosu od 240.000 dinara.

Grad Pančevo poziva sve zainteresovane koji ispunjavaju uslove konkursa i imaju ideju za pokretanje sopstvenog posla, da se informišu na zvaničnoj Internet prezentaciji Grada Pančeva www.pancevo.rs i www.recbanat.rs ili putem elektronske pošte [email protected]
MarketingNajnovije vesti