Ko će kupiti najstariji nedeljnik na Balkanu?

Ekonomija

Prodaja „Pančevca“ 27. avgusta

Izvor: 
013info Uto, 18/08/2015 - 18:31U Agenciji za privatizaciju danas su otvorene ponude za privatizaciju nedeljnika „Pančevac“. Na javni poziv za privatizaciju „Pančevca“ stiglo je pet ponuda, izjavila je za 013info Dragana Kožan, predsednica Komisije za privatizaciju „Pančevca“ i direktorka najstarijeg nedeljnika na Balkanu, „Licitacija za „Pančevac” zakazana je za četvrtak, 27. avgust u 11 časova, u Agenciji za privatizaciju.“

Kako nezvanično saznaje 013info na licitaciji krajem avgusta nadmetaće se Auto centar „Zoki“ iz Pančeva, konzorcijum Melita Popović, Nikola Dangubić i Lazar Dangubić, fizičko lice Nenad Živković iz Pančeva, kao i fizičko lice Boro Duraković, koji je zakonski zastupnik beogradske firme za trgovinu i usluge „Yunirisk“. Prema nezvaničnim saznanjima firma „Božić i sinovi“ iz Pančeva nije stekla pravo učešća na javnom nadmetanju za kupovinu „Pančevca“.

Direktorka „Pančevca“, Dragana Kožan izjavila je za 013info da se u ovom trenutku dvoje zaposlenih u ovom listu prijavilo za socijalni program.

Dragana Lalović
MarketingNajnovije vesti