Poslovni susret privrednika iz Južnog Banata i iz Rostovske oblasti u Rusiji

Foto: Regionalna privredna komora Pančevo
Ekonomija

U Pančevu organizovani poslovni susreti privrednika iz Srbije i Rusije

Izvor: 
013info Sre, 23/06/2021 - 16:21U Pančevu su danas održani poslovni susreti privrednika iz Južnog Banata sa kolegama iz Rostovske oblasti u Rusiji.

Poslovne susrete privrednika dva regiona organizovala je Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Pančevo u saradnji sa Privrednom komorom Rostova na Doni i Centrom za podršku izvoza Rostovske oblasti ( Ruska Federacija), a uz posredovanje srpsko-ruskog društva „Dositej Obradović“ iz Pančeva.

Učešće su, pored nekoliko kompanija iz Rostova iz različitih delatnosti, uzeli i predstavnici domaćih privrednih društva, koji su iskazali interesovanje za uspostavljanje saradnje, saopšteno je iz Regionalne privredne komore Pančevo.

Pre početka poslovnih susreta predstavnik Privredne komore Rostova na Doni je predstavio privredu njihove oblasti, a zatim je direktor Privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga  Marko Ćulibrk predstavio privredne potencijale i privredni ambijent Južnog Banata.

U sastavu ruske delegacije su bile kompanije koje se bave popravkom konvencionalnih i specijalnih elektromotora, proizvođač organskih mineralnih đubriva, kompanija za proizvodnju visokokvalitetnih žitarica i proizvođač ambalaže od prirodnog drveta za sve vrste prehrambenih proizvoda.

Učešće od domaćih privrednih društava su uzeli TMB DIAMOND Pančevo, DOO „Gric produkt“ Jabuka, Poljoprivredna zadruga „Bojar“ iz Pančeva, DOO „EVRO-PAN“ Pančevo i DOO „Industrijska oprema“.

 
MarketingNajnovije vesti