Novak Filipović printscreen
Hronika

BLIC: Filipović tvrdi da je Marinika Tepić od njega tražila da iz Pančeva iseli bivšeg urednika televizije

Izvor: 
Blic Čet, 14/05/2020 - 00:31

Kako piše "Blic", policija će tužilaštvu proslediti svedočenje Novaka Filipovića (40) iz Pančeva, hapšenog početkom marta pod sumnjom da je švercovao 1,4 kilograma marihuane, a koji u iskazu policiji tvrdi da mu je političarka Marinika Tepić tražila da obeća da će da "iseli iz Pančeva" bivšeg urednika RTV Pančevo Miroslava Miću Milakova.

U snimljenom iskazu (možete pogledati ovde), Filipović tvrdi da Marinika Tepić "nije podnosila" Milakova i da može da kaže da ga je "čak mrzela zbog tih tekstova koje je on pisao o njoj".

Po navodima medija, Filipović je policiji dostavio i slike dotične prepiske sa osobom nazvanom Marinika.

Milakov kaže za “Blic” da je zgrožen zbog svega što je izjavio Filipović.

- Sada prvi put detaljno vidim. Zabrinut sam za svoju bezbednost i bezbednost svih onih koji sa mnom rade. Nije prvi put da se ovakom Marinika Tepić i Đilasovi saradnici ponašaju ovako prema nama u RTV Pančevo – naveo je Milakov.

Kako kaže drago mu je da je pokazala svoje lice.

Milakov kaže da se RTV Pančevo Tepićevom bavila godinu dana, te da je dok je bila na funkciji pokrajinskog sekretara za sport finansirala fitnes klub Filipovića. 

- Bilo je mnogo afera, Filipović je samo jedan deo toga. Potvrdio je ono što smo mi pisali. Tepić je govorila da je ona vlast i da se samo ona pita. Davala je preko šest miliona za projekat Banatskih šora, zatim sedam miliona za projekat „Seks za početnike“ od čega je deo išao za izgradnju privatne kuće. Zabrinut sam jer je ona samo deo nasilničke politike. Da li je Filipović jedini koji je dobio od nje takvu poruku  - rekao je Milakov

Marinika Tepić se za sada nije oglasila preko medija. Ipak, na njenom Fejsbuk profilu stoji poruka:
MarketingNajnovije vesti