Pčele Foto. pixabay
Hronika

Kod Banatskog Novog Sela se prevrnuo džip s pčelama i počela drama: Izbole vozača, lekare, policajce

Izvor: 
ALo/Telegraf Ned, 22/08/2021 - 15:23Prava drama dogodila se juče oko 11 sati na izlasku iz Banatskog Novog Sela prema Vladimirovcu, kada se, kao što je portal 013info objavio, prevrnuo džip sa prikolicom u kojoj su se nalazile košnice sa pčelama, koje su potom izletele i izujedale vozača, ali i policajce i lekare Hitne pomoći koji su pokušali da mu pomognu, piše Telegraf.

 
Kako se saznaje, slučajni prolaznici su zaustavili vozila i prišli džipu koji se prevrnuo da bi pomogli vozaču u nevolji, ali se roj pčela tada ustremio i na njih.

- Išao sam tim putem i odmah potrčao da vidim sta se dešava, a za mnom su krenuli i ostali učesnici u saobraćaju. Najednom sam shvatio da me pčele ubadaju. Bile su neumoljive! Nisam znao šta me je snašlo i otkud one, ali sam potom ugledao prevrnute košnice i sve mi je bilo jasno. Video sam i vozača džipa kako maše rukama pokušavajući da se odbrani - rekao je očevidac drame za Alo.

On kaže da su ubrzo pristigle i ekipe policije i Hitne pomoći, koji su takođe pokušali da podmognu vozaču džipa.

Pčele su, naravno, počele i njih da ubadaju, pa su morali nakratko da se povuku. Održavali su komunikaciju s vozačem i utvrdili su da je on dobro. Izgledalo je kao da je drama trajala čitavu večnost. Tako nešto nisam nikad u životu video. Oko 1.000 pčela leti oko vas i ubada vas. Srećom, počele su da se smiruju i nisu više bile tako agresivne, pa su lekari i policajci uspeli da dođu do vozača i izvuku ga iz vozila - objašnjava očevidac.

Na sreću, priča sagovornik, niko nije ozbiljno povređen.

- Drago mi je da smo svi prošli dobro. Doduše, morao sam da odem u najbližu apoteku i kupim lekove zbog uboda. Povrede imaju i policajci i lekari, ali su svi dobro - kaže on.

 
MarketingNajnovije vesti