Hronika

KOVIN: Čovek presekao sebi vratne arterije ispred Doma zdravlja i umro

Izvor: 
013info Uto, 28/06/2022 - 13:26U Kovinu je 28. juna, oko 6.25, zatečeno beživotno telo muškog lica za koga je, nakon izlaska uviđajne ekipe MUP-a RS, ustanovljeno da se radi o licu S.M. iz Kovina, rođenom 1944. godine, rečeno je za portal 013info iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

Prema informacijama kojima raspolaže tužilaštvo on je, u blizini zgrade Doma zdravlja Kovin, izvršio samoubistvo nožem presecanjem vratnih arterija.

Na lice mesta je izašla služba Hitne pomoći koja je konstatovala smrt, a dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se izvrši uviđaj na licu mesta i da se tužilaštvu dostavi kompletan izveštaj o ovom događaju.

 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

 
MarketingNajnovije vesti