Hronika

MEDIJI: Čovek na Starom Tamišu umro od infarka nakon svađe? Tužilaštvo još uvek nema nalaze obdukcije

Izvor: 
013info Uto, 06/08/2019 - 19:05M. S. (53) iz naselja Stari Tamiš kod Pančeva koji je preminuo nakon svađe i tuče sa sinom N. S. (33), navodno je umro prirodnom smrću, objavio je "Blic".

Kako "Blic" saznaje, preliminarni rezultati obdukcije ukazuju da je infarkt srca uzrok smrti oca. Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu nisu mogli da nam potvrde ovu informaciju jer, kako nam je rečeno, još uvek nije gotov obdukcioni zapisnik

M. S. i njegov sin potukli su se u ponedeljak uveče, oko 22 sata, u domu u Ulici oraha , nakon svađe. Alarmirana je policija i Hitna pomoć, koja je Milenka, koji je bi u teškom stanju i jedva disao, povezla ka bolnici. Međutim, pre nego što su stigli do medicinske ustanove, nesrećni Milenko je preminuo.

Nekoliko sati nakon Milenkove smrti, njegov sin je priveden i po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Upravo u tom roku trebalo bi da se ustanovi tačan uzrok Milenkove smrti, od čega zavisi i to za koje delo će njegov sin biti osumnjičen.MarketingNajnovije vesti