Rušenje ograda u gradskom parku
Hronika

Miša Sekulić: Pozvali me u tužilaštvo - interesuje ih protest održan u nedelju u Pančevu

Izvor: 
013info Sre, 17/06/2020 - 16:30Predsednik Udruženja građana "Pančevo nije rupa" Miša Sekulić potvrdio je za 013info.rs da je danas telefonski pozvan da sutra dođe u Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu zbog "skupa održanog u nedelju".

"Telefonski su me pozvali, dogovorili smo da sutra tamo odem u 12 sati, a da to potvrdimo sutra oko 10 sati", rekao je Sekulić.

Sekulić koji je na skupu govorio kaže da njegovo udruženje nije organizator tog skupa, već da je samo prikupljalo potpise građana za peticiju ka gradskim vlastima kako bi se saznala istina o radovima u širem području gradskog parka, i sprečilo uvođenje saobraćaja u tu zonu.

"Tužilaštvo kaže da ih interesuju događaji od nedelje. Nemam razloga da se krijem, nisam uradio nijedno krivično delo, odazvaću se pozivu", kaže on i dodaje da su skup spontano organizovali građani Pančeva.

Do sada je na peticiji ovog udruženja izmedju 1.300 i 1.400 potpisa građana, a Sekulić kaže da će gradskoj upravi biti podneta tokom sledeće nedelje.

Građani Pančeva posle skupa u nedelju popodne ispred zgrade Gradske uprave uklonili su građevinsku ogradu, a njene delove poslagali na vrata te zgrade. U utorak organizovano su sadili biljke na zelenom prostoru dela partka gde je ono nedavno posečeno voljom gradski vlasti.
MarketingNajnovije vesti