Beba Foto: pixabay
Hronika

NAĐENA UKRADENA BEBA U PANČEVU Devojčica se ušunjala u kuću i uzela tuđe dete

Izvor: 
pink Ned, 08/03/2020 - 20:05Drama je počela oko sedam sati, kada su Ž. Z. (28) i J. N. (35) prijavili policiji nestanak njihove osmomesečne bebe, objavio je Pink Žena je rekla da je bebu nahranila oko 4 sati ujutru, nakon toga su suprug i njih dve nastavile da spavaju.

Ž. Ž se probudio u 7.00 sati i tada je primetio da bebe nema ni u krevecu i u kući. Čovek je odmah pozvao policiju. U kući je obavljen policijski uviđaj, a roditelji su prošli na poligrafskom testiranju, gde je utvrđeno da govore istinu i stvarno ne znaju gde im je dete i pod kojim okolnostima je nestalo, piše "Pink".

U potragu su uključene sve raspoložive snage. Nekoliko sati kasnije u saradnji sa građanima, konkretno sa vozačem autobusa, na jednoj prigradskoj liniji, u blizini kuće gde stanuju, pronađena je beba, živa i zdrava u dečijim kolicima. Pored kolica, u kojima je bila beba, nalazila se 12-godišnja devojčica koja se bavi prosjačenjem.

Ona je u neformalnom razgovoru priznala da se u 5 i 30 sati ušunjala u kuću i ukrala bebu. Navodno, ona je to uradila jer joj se sestra nalazi u hraniteljskoj porodici, a želi da ima bebu. O svemu su obavešteni Centar za socijlani rad i nadležno VJT u Pančevu.

  •  MarketingNajnovije vesti