Foto: Mreža 21
Hronika

Napad u kafani: Pretukli i nožem izboli nemačkog državljanina

Izvor: 
Telegraf/013info Pon, 18/07/2022 - 11:08Policija je u Alibunaru uhapsila V.D. (31) i S. S. (30) zbog sumnje da su sinoć u kafani "Belice" pretukli i nožem povredili nemačkog državljanina (30).

Prema informacijama Telegrafa incident se dogodio sinoć oko 22 sata.

„Sve je počelo verbalnom svađom. U jednom trenutku došlo je do tuče, a nemački državljanin je i posečen kuhinjskim nožem. Policija je odmah identifikovala napadače i uhapsila. Njima je određen pritvor do 48 sati“, kazao je sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Nemački državljanin primljen je u bolnicu i njemu su konstatovane lake telesne povrede.

- Oko 22 satau Vladimirovcu u bašti ugostiteljskog objekta došlo je do tuče između V.S., S.S. i B.K.V., koja se nastavila na ulici, kada su V.S. i S.S. rukama i nogama zadavali udarce a potom i oštrim predmetom naneli povredu državljaninu Nemačke B.K.V., usled čega je B.K.V. zadobio lake telesne povrede, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

 
Dežurna zamenica OJT Pančevo je naložila PS Alibunar da se prema V.D. i S.S. odredi zadržavanje u trajanju od 48 časova i isti će uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje biti privedeni i saslušani u svojstvu osumnjičenih.
 
 

 

 

 MarketingNajnovije vesti