Novi zatvor Pančevo
Hronika

PANČEVO: 12 godina zatvora za nasilnika koji je sipao ženi sonu kiselinu u oči, Tužilaštvo najavilo žalbu

Izvor: 
013info Uto, 28/06/2022 - 15:37Osnovni sud u Pančevu osudio je Vranjanca Z.K. na 12 godina zatvora jer je u Pančevu svoju partnerku nekoliko sati držao vezanu za krevet, a potom joj sipao sonu kiselinu u oči.  

Kako se navodi u saopštenju pančevačkog tužilaštva osuđenom je prethodno određen pritvor produžen do upućivanja u Ustanovu za izdržavanje krivične sankcije.

Tužilaštvo navodi i da je u optužnom predlogu tražilo da se optuženom Z.K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci.

„Kako Sud nije izrekao predloženu krivičnu sankciju, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će podneti žalbu na presudu Osnovnog suda u Pančevu zbog odluke o krivičnoj sankciji Apelacionom sudu u Beogradu“, stoji u saopštenju.

Z.K. se optužnicom teretio da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo izlaganje opasnosti i krivično delo teška telesna povreda kada je dana 24. marta ove godine N.S. nakon verbalne rasprave držao zatvorenu na svirep način a potom joj sipao sonu kiselinu u oči.

 
MarketingNajnovije vesti