Policajac
Hronika

PANČEVO: Akcija "Svetionik 2" - uhapšeno više pripadnika navijačkih grupa

Izvor: 
013info Sre, 06/07/2022 - 13:26Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu i Žandarmerijom u akciji „Svetionik 2“, koja je izvedena u cilju sprečavanja sukoba navijačkih grupa, uhapsila pripadnike navijačke grupe Partizan, „Južni front“, Đ.G, D.A, N.S, M.Š. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti dana 17/18.06.2022.godine na štetu policijskih službenika PI Pančevo i D.A, N.S,Đ.J, N.K, M.A. zbog postojanja osnovane sumnje da su dana 2/3.07.2022.godine izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta „Magic“ u Pančevu.

Po nalogu zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje do 48 časova Đ.G, D.A, N.S, M.Š, Đ.J. i N.K., i isti će uz krivičnu prijavu biti privedeni i saslušani u svojstvu osumnjičenih.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu dana 30.06.2022.godine uhapsilo N.V. i D.Č, pripadnike navijačke grupe Crvena Zvezda zbog postojanja osnovane sumnje da su dana 18.06.2022.godine izvršili krivično delo nasilničko ponašanje kada su kod ugostiteljskog objekta „Pogon“ zadali udarce nožem i satarom oštećenom M.T. Istima je po predlogu dežurne zamenice OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio pritvor.

 

 

 MarketingNajnovije vesti