Radicii ATPa ispred garaže Foto: privatna arhiva
Hronika

PANČEVO: Bivši ATP-ovci solidarni - prikupljaju novac da kolege otkupe od sudskog procesa

Pančevo, Sre, 14/10/2020 - 11:35
Vladimir ĐokovićBivši radnici ATP-a koji su se za svoja prava i novac kroz plate i otpremnine izborili serijom protesta tokom leta, ovih dana prikupljaju novac za solidarnu pomoć nekolicini kolega koje je tužio Pantrasport.

Solidarno, bivši ATP-ovci, svesni da u protestima učestvovali zajedno prikupljaju po nešto više od desetak evra kako bilo realizovano “poravnanje” sa Pantrasportom.

Naime, nekoliko kolega Pantrasport je tužio zbog blokade autobaze jer autobusi Pantrasporta nisu mogli na linije, pa je ta firma trpela štetu.

Razumno rešenje, kako se da videti iz komunikacije bivših ATP-ovaca, je pronađeno kroz isplatu više od hiljadu evra do sada nastalih na u ovom procesu kako bi Pantrasport odustao od daljeg sudskog gonjenja tih ljudi.

Ne treba sumnjati u solidarnost bivših ATP-ovaca koji nisu letos nisu imali drugi način da gradske vlasti ozbiljno shvate i ubrzaju isplatu njima dugovanog novca, do blokada glavne autobuske stanice i auto baze.

Uostalom, od kada su im zaostale plate i otpremnine isplaćene, niko ne blokira ni jedan ni drugi objekat koji po javno privatnom partnerstvu koristi Pantrasport.

 

 
MarketingNajnovije vesti