Zgrada suda u Pančevu
Hronika

PANČEVO: I. Đ. pronađen pored Azotarinog kanala je umro pa je izujedan - nema krivičnog dela

Izvor: 
013info Uto, 10/03/2020 - 16:22Lice I.Đ. čije je beživotno telo pronađeno kod Azotarinog kanala krajem januara - nije umrlo od posledica bilo kog krivičnog dela, a povrede od ujeda životinja nastale su posle smrti, navodi se u informaciji Višeg javnog tužilaštva u Pančevu za 013info.rs.

"Rezultati obdukcije su pokazali da su na beživotnom telu prisutne truležne promene, pa se uzrok smrti sa sigurnošću ne može utvrditi, da na telu nije utvrđeno postojanje vidljivih zaživotno nastalih povreda bilo koje vrste, da su defekti kože i potkožnog tkiva na rukama te skeletizaciji većeg dela lica i delu glave naneti od strane životinja, nakon smrti", navodi VJT u informaciji.

Na osnovu navedenog i ostalih prikupljenih obaveštenje "zaključeno je da ne postoje osnovi sumnje da je smrt lica I. Đ. nastupila kao posledica nekog krivičnog dela, pa je doneta odluka da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka".  

Ovakvu infomaciju Tužilaštvo je dalo na osnovu Izveštaja Policijske uprave dostavljen Višem javnom tužilaštvu povodom pronalaska NN beživotnog tela 28. januara u Pančevačkom ritu blizu kanala Azotare koje je sledećeg dana identifikovano kao I.Đ. rođen 1956. godine sa poslednjim prebivalištem u Banatskom Novom Selu i neprijavljenim boravištem u Pančevu.

Smrt je konstatovao leka Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja, posle čega je telo prebačeno u prosekturu Opšte bolnice Pančevo radi sudskomedicinske obdukcije.

Radilo se o licu čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi 18. decembra kada je raspisana i objava za nestalim licem.

 

 
MarketingNajnovije vesti