Hronika

PANČEVO: Muškarac u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa pokušajem ubistva ispred vrtića „Kefalica"

Pančevo, Sre, 18/07/2018 - 12:56
Vladimir ĐokovićViše javno tužilaštvo  u Pančevu proširilo je istragu povodom pokušaja ubistva Pančevca V. J. koji se dogodilo 30. aprila ispred vrtića “Kefalica” u centru grada. Istraga je proširena na G.K. (1978) sa neprijavljenim boravkom u Pančevu a “zbog postojanja osnovane sumnje da je povezan sa izvršenjem krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

Kako je objasnila portparolka tužilaštva Slavica Crveni Bubnjević posle saslušanja za osumnjičenog G.K. predložen je pritvor. I to da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo, kao i zato što je za ovo krivično delo predviđena kazna veća od 10 godina zatvora. Kao i iz razloga što je ubistvo u pokušaju izazvalo uznemirenje jasnosti jer se dogodilo ispred vrtića i to u vreme kada roditelji dovode decu.

Kako saznajemo Viši sud je odlučio da G.K. ostane u pritvoru.

Od početka maja u pritvoru je i V.M. protiv koga tužilaštvo vodi istragu jer je osumnjičen da je ispred vrtića pucajući iz vatrenog oružja pokušao da ubije V. J. Njega je policija uhapsila nekoliko dana posle pucanja u centru Pančeva.
MarketingNajnovije vesti