Policija Foto: MUP Srbije
Hronika

PANČEVO: Obračun u "Devetki", dva muškarca povređena, letele kugle i pucali štapovi

Izvor: 
013info Čet, 27/01/2022 - 13:01Beogradska policija traga za I. N. (26) zbog sumnje da je sa još petoricom mladića ušao u jedan bilijar klub u Pančevu i tada sa njima pretukao dvojicu muškaraca D. G. (43) i S. Ž, objavljuju beogradski mediji.

Beogradski mediji prenose da je do tuče došlo u sredu posle 18 sati, ali Osnovno javno tužilaštvo iz Pančeva daje nam drugačije podatke.

- U utorak 25. januara došlo je do tuče u bilijar klubu "9" u Pančevu između dve grupe mladića, od kojih učesnika je jedan identifikovan i prema njemu je određeno zadržavanje, te će isti biti doveden na saslušanje kod dežurnog tužioca, dok se radi na identifikaciji ostalih učesnika, rečeno je za portal 013info iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Prema informacijama Novosti, pet muškaraca sa fantomkama na glavi i I. N. prišli su bilijar stolu gde su bili D. G. i S. Ž. i počeli da ih biju.

Tako Telegraf saznaje da beogradska policija traga za I. N. (26) zbog sumnje da je sa još petoricom mladića juče oko 18 časova ušao u bilijar klub i tada sa njima pretukao dvojicu muškaraca D. G. (43) i S. Ž. (39) iz Pančeva.

- U obračunu su koristili staklene flaše i štapove za bilijar. Očevici su nam rekli da nije bilo rasprave između napadača i oštećenih. Istraga je u toku. Policija će obaviti razgovor sa dvojicom povređenih muškaraca kako bi saznali šta je bio motiv napada i tuče - objašnjava  sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

- U bolnicu je sa povredom šake primljen S. Ž. , dok je D. G. imao povrede po rukama i nogama", kaže izvor Telegrafa i dodaje da će pred zakonom odgovarati za dva krivična dela Nasilničko ponašanje i Učestvovanje u tuči.

Naš "izvor" navodi da se sve dogodilo u ponedeljak II, da su po bilijar klubu letele kugle i "pucali" štapovi. Te da je za par minuta "sve bilo gotovo".

 

 
MarketingNajnovije vesti