Foto: Mreža 21
Hronika

PANČEVO: Pretio ženi iz zatvora

Izvor: 
013info Pon, 07/03/2022 - 15:47Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv A.D. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

On je 28. decembra prošle godine u Pančevu, u porodičnoj kući primenio fizičko nasilje i uputio pretnje da će napasti na život i telo supruge J.D. zbog čega su mu izrečene hitne mere privremenog udaljenja iz stana i privremene zabrane kontaktiranja i prilaska žrtvi, koje je prekršio. A.D. je dok je bio na odsluženju prekršajne kazne iz Kazneno popravnog zavoda u Pančevu uputio telefonske pozive oštećenoj J.D. i ponovio pretnje po život i telo oštećene.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je povod toga predložilo sudu da se A.D. odredi pritvor do upućivanja na izdržavanje krivične sankcije, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine,  kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 3 godine.

 
MarketingNajnovije vesti