Miša Sekulić Miša Sekulić
Hronika

PANČEVO: Prijavu protiv Pavlova Više tužilaštvo prosledilo za Beograd

Pančevo, Čet, 16/05/2019 - 11:30
Vladimir ĐokovićViše javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da je 8. maja Miša Sekulić podneo krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Saše Pavlova i drugih NN lica "zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja".

"Krivična prijava prosleđena je na dalje postupanje stvarno i mesno nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije", navodi se u informaciji tužilaštva u Pančevu.

Sekulić je prijavu podneo u ime organizatora protesta "1 od 5 miliona" iz Pančeva kako je tada objavljeno zbog sumnje da je Pavlov zloupotrebio službeni položaj i oštetio budžet grada Pančeva za 96 660 dinara, "tako što je u dogovoru sa NN licima platio novcem iz budžeta grada Pančeva račune za hranu i piće napravljene u restoranu "Hedonist" za odbornike i članove Srpske napredne stranke dana 13.04. i 14.04.2019. godine u vremenu kada nisu vršili poslove predviđne Zakonom, Statutom i drugim aktima Gradske uprave".

Gradonačelnik Pavlov tada je naveo da " navodi nisu tačni jer iz budžeta grada u navedenom vremenskom periodu nije izvršeno nikakvo plaćanje niti korišćenje ugostiteljskih usluga u bilo kom objektu niti za račun bilo kog objekta".

On je dodao da su to " lako proverljive i dostupne činjenice" i rekao da "očekuje od pravosudnih organa da rade svoj posao" ali i napomenuo " da se krivičnoj odgovornosti podleže i zbog iznošenja lažnih i neistinih činjenica".
MarketingNajnovije vesti